Om Mette Otto Gyldendal

“Jeg er lige her – og jeg lover at gøre alt, hvad jeg kan, for at du/I opnår de ønskede resultater. Jeg er her med min faglighed, empati, autenticitet, skarphed, pålidelighed og professionalisme”.
Mette Otto Gyldendal

Mette Otto Gyldendal_005

Ambition
Min ambition er – gennem coaching, rådgivning og undervisning – at få det bedste frem i mennesker, skabe retning, ambition, at folde potentialer ud og få enkeltpersoner og organisationer til at skabe de ypperste resultater med autenticitet og glæde.

Baggrund
Jeg har siden 2003 arbejdet med Executive Coaching af enkeltpersoner og virksomheder,  undervist i coaching, supervision, formidling og psykoterapi.
Jeg har arbejdet som executive coach i Tyskland, været leder i reklamebureau og produktchef i et bladforlag – begge i Oslo – samt medlem af bestyrelse i en større, tysk industrivirksomhed.
Har været uddannelsesleder på et akademi for psykoterapi og coaching og senest arbejdet som Head of HR i Søstrene Grene.
Oprindelig uddannet indenfor økonomi og markedsføring og har taget efteruddannelse i Executive Coaching, Psykoterapi, Supervision, Formidling, Mindfulness, Personanalyser/Rekruttering samt Lederudvikling.

Up ↑