Om Executive Coaching

Executive Coaching hos mig er til personlig og virksomhedsmæssig vækst og udvikling, men et coachingforløb kan sagtens begynde med, at der er opstået et problem. I coaching samtaler af to timers varighed etablerer vi et fortroligt frirum for sparring, refleksion og nye veje frem om de emner, der ikke kan deles på golfbanen, cykelturen eller i bestyrelseslokalet.

Mette Otto Gyldendal_006

Vores første møde varer to-tre timer. Her undersøger vi, hvilke forbedringsområder, der findes i dit professionelle liv og i snitfladen til det liv, du ellers har. Efter det første møde aftaler vi det fremtidige forløb.

Du vil møde mig nærværende og engageret med den grundindstilling, at du skal få succes. Min coachmæssige styrke er kombinationen af min naturlige nysgerrighed og intuition i kombination med, at jeg kender den hårde forretningsmæssige virkelighed fra egen krop som topleder og bestyrelsesmedlem i danske og udenlandske virksomheder. Og så har jeg både den teoretiske og praktiske indsigt og erfaring i at bruge de visuelt overskuelige kasser og diagrammer fra den store coachingværktøjskasse til at skabe klarhed over årsagssammenhænge i din udviklingsrejse, så du kan reflektere og få selvindsigten til at træffe de rigtige beslutninger. Som coach konkluderer jeg aldrig, men jeg bidrager til at folde ud, jeg udfordrer og jeg støtter – og hvis du spørger, ja så kan jeg også rådgive.

Praktikken
Et Executive Coaching-forløb består af 5 møder af ca. 2 timers varighed. Prisen er kr. 17.500,- ekskl. moms. Efterfølgende 2-timers sessioner faktureres med kr. 3.500,- ekskl. moms.

Ved et forløb på 10 møder af 2 timers varighed ydes 10% rabat, så prisen er kr. 31.500,- ekskl. moms.

Coachingmøderne kan afholdes hos dig eller et neutralt sted – typisk et mødelokale på et konferencehotel. Omkostninger hertil viderefaktureres.

Ved mere end 45 minutters kørsel til mødested pålægges kørepenge efter aftale.

 

Up ↑