Autentisk ledelse

adult-chill-computer-450271

God ledelse handler om at få det bedste frem i folk, skabe retning, ambition og lyst. Udfolde det fulde potentiale. Og når det er udgangspunktet, så er den vigtigste ledelsesdisciplin den mundtlige kommunikation – og naturligvis måden vi opfører os på som ledere. Den tavse kommunikation. Vores autenticitet. Vores forskellighed. Unikhed.

Autenticitet er den uhåndgribelige ting, der giver andre en fornemmelse af ægthed. Det er evnen til at være fysisk, mentalt og ledelsesmæssigt til stede, koncentreret, fokuseret og nærværende. Det er at vise sig og møde andre uden forstillelse.

“Så hvis du skal have folk med dig og få dem til at gå den ekstra længde – så må du bringe dig selv på banen. Du må vide hvem du er, og hvorfor du er sat i verden.”
Charlotte Mandrup.

Executive Coaching og Lederudviklingsforløb tager bl.a. udgangspunkt i ovenstående. Læs mere her og her.

“Noget af det smukkeste, nogen har sagt om mig, var ved et stort lederseminar, hvor en deltager skrev: “Han taler fra sit hjerte til vore hjerter”. Det var en meget, meget betydningsfuld tilbagemelding for mig. For det er jo netop, hvad det handler om: at opleve at man bliver talt til fra et andet menneskes hjerte eller sande jeg.”
Steen Hildebrandt.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑